Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

Tredje dagen i Los Angeles

I dag vaknade man färdiglaggad och klar. Kroppen och klockan är hyfsat överens. Kollade upp det därmed den lokal marknaden. Det som inte framgick av reklamen var att den bara var öppen på söndagar så det var bara att hitta på något annat. Drog till Zoo istället. Som vanligt ligger allt på ”fel” sida av stan så det blev mera kökörning.

  Det man kan säga om Zoo i Los Angeles är att åk till Kolmården i stället. Alla kattdjur hade koll på värmen och höll sig utom synhåll på något svalt ställe. inhägnaderna var alldeles för små tyckte jag. Lite som parkerna såg ut förut i Sverige,. För lite att göra och alldeles för lite utrymme. Något safariåkande existerade inte.

Det bästa var terrariet bla. på grund av att där körde dom med tempererat klimat. Klart nödvändig för som vanligt hade vädertjejerna fel. Det blev betydligt varmare än dom trodde.

Dom verkar ha missuppfattat vad man skall ha en vinkylare till. På dom undre hyllorna hade dom sköldpaddsägg.

Nu skall plockas i ordning för lite bilåkande. En sisådär 700 mil.

Open road and big sky ahead.

6 kommentarer på “Tredje dagen i Los Angeles

 1. Vart blir nästa stopp? Bara två arbetsdagar kvar här innan semester!

  • Nästa planerade stopp blir i Chicago. Några oplanerade på ditvägen Se dagens inlägg.
   För kommentarer som inte alla skall se kan man använda ”Contact” längst upp. Det hamnar efter lite kringvägar i min maillåda.

  • Inga planerade stopp före Chicago. Men självklar blir det ett eller flera för sovande, oklart var. Vill komma till Chicago hyfsat tidigt på dagen. Skall leta upp en gathörna där innan jag drar vidare. Den officiella startpunkten på Route 66. Inte historiskt riktigt men vad gör det.

  • Vill man kontakta mig utan att alla ser kan man använda ”Contact” längst upp sidan. Det hamnar i min mail efter lite kringelkrokar.

 2. Hej, här det sommar oxå just nu vid 0100 är det 6 grader
  mvhRolf

  • Här är det köldrekord, åtminstone under den här resan, bara 25 grader klockan 21. Ligger och plöjer väg till Chicago. Har väl hela Sveriges längd (Skanör till Treriksröset) plus 100 mil kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *