Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

Richmond Kanada Junior VM 2023

Hej alla.

Nu finns bilderna uppe. Det blev en hel hög. Urvalet är styrt av vilken bana dom blev tilldelade, om domarna kunde hålla sig ur vägen mm mm 🙂 Man skall ha lite tur när man sitter fast på läktaren och skall plåta ungdomar som pringer runt. Jag har organiserat det med bildsida per dag (2023-09-29, 2023-09-30, 2023-10-01, 2023-10-02). Blir lite mycket bilder på varje sida men det bör fungera. Ev. på sikt kommer det kanske att delas upp på förmiddag och eftermiddag inom varje dag. Alternativt per deltagare. Vi får se.

Det jag lagt upp är de bilderna jag tog som slank igenom min egna väldigt enkla kvalitetskontroll. Har varit ”generös” med urvalet. Det blir alltså många bilder. En hel del som liknar varandra. Syftet har inte varit att berätta en historia typ sidorna ”Route66 2017 alt Spanien 2017” ovan utan att lägga upp bilderna jag har från junior VM 2023.

Är det någon som vill ha bilder för eget bruk så ta INTE en kopia på bilden på hemsidan. Det är webbilder så den tekniska kvaliteten är inte på topp. Jag kan ordna bilder i en högre kvalitet. Kontakta mig så fixar jag en tekniskt bättre bild. Innehållet är vad det är, skyll på mig 🙂 Använd kontakt formuläret nedan så hör jag av mig så att vi kan komma överens om vad bilden skall användas till. Tillfixningen av bilden är lite olika beroende på slutmålet. Har jag inte hört av mig på några dagar så skicka ett mail till vm@sorensjoberg.se. Skulle det i sin tur inte fungera så har vi alltid gruppen att ta till. Man kan även använda kommentarsfältet men tänk då på att alla (i hela världen 🙂 ) ser kommentarer.

Vill ni ha bort någon bild så använd kontaktformuläret så löser vi det.

Råkar ni trycka på några andra länkar så inga problem. Det är en hemsida, allt är offentligt. Alltid kul att folk hittar hit och klickar runt. Bli inte förvånade om hemsidan byter utseende. Innehållet är kvar. Har ett ständigt pågående ”never ending” projekt om att hitta den optimala layouten.

Sidan skall fungera både på Pc, platta, och mobil. Visa bilder på mobil kan vara lite stökigt. Bättre på Iphone än Android. Skärmarna är små. Har fixat en lösning som förhoppningsvis gör bläddringen och visningen på mobil bättre. Välj bild så kommer en ”större” variant upp.

Håll till godo så hörs vi / Sören

    Detta formulär använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig mer om hur dina data bearbetas.