Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

Andra dagen i Los Angeles

Dag 2 började lite sent. Efter att ha somnat mitt i natten i går var det en hygglig själ som ringde och undrade hur det var i Los Angeles, klockan halv tre på natten. Det där med tidsskillnad har inte riktigt gått hem hos alla, men det gjorde inget jag skulle ändå upp och svara. Temperaturen är på väg åt rätt håll. I går var det visst över 40C (110F). Nu verkar det vara på väg åt svensk högsommar. Skall vara kvar en dag till sedan drar jag ut på vägarna (open road and big skye).

Det finns ett antal bilar här och alla verkar vara på väg åt samma håll som jag. Köer överallt. Motorvägsfart är i teorin ca. 110. I verkligheten får man vara glad om man kommer upp i 50. Alla som bor söderut skall norrut och alla som bor norrut skall söderut. I och  för sig så bor det ungefär lika många i Los Angeles som det bor i hela Sverige och många bor i enplans hus. Det gör att avstånden är stora till allt.

Det  terrakottafärgade huset på bilden är ett fik som skall ha Los Angeles bästa kaffe enl. reklamfilmen på flyget. Jag kunde inte kolla eftersom det är svårt med parkeringsplatser. Överallt hotar dom med bortforsling om man inte sköter sig. Jag käkade tvärs över gatan. På eftermiddagen skulle jag leta rätt på en marknad med lokalt producerad frukt o grönt. Den låg på ett jättebra ställe, undrar vilket.

3 kommentarer på “Andra dagen i Los Angeles

  1. Låter toppen, hoppas på svalare väder och mindre köer.

  2. Låter toppen, hoppas på svalare väder och mindre köer

  3. Skönt med värme! Här packas det för fullt. Totte har det kul på seglarskolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *