Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

1:a dagen Roadtrip USA 2017

Efter att undersökt morgonrusningen i LA (Los Angeles) kom jag till rätt motorväg. Tur att man har en navigator, Utan den skulle det bli mycket felkörningar. Nu verkar man vara infödd och kan ta rätt fil i god tid. När jag kom ur LA hamnade man i trafiken till Las Vegas. Las Vegas måste ses på natten. På en eftermiddag ser det ut som vilken ökenstad som helst. Tur nog skulle jag inte stanna där utan bara passera. Mitt intresse för att garanterat förlora pengar är måttligt. Får se om jag sticker dit på slutet av resan.

Det var mycket trafik i LA förra gången jag var här men jag har inget minne av att det var så här mycket. Det tog ca 6 timmar från LA till Las Vegas. På vägen ur stan såg jag att trafiken in mot LA stod helt stilla.

Försökte ta några vägbilder genom framrutan på vissa ställen men fick inte till det. Det minsta man kan säga är att vägarna bitvis är betydligt mer bildvänliga är E4’an hemma. Dom är rakare också.

Har tydligen kört igenom Nevada för att hamna i Utah. Var kanske en lite stund i Arizona också. Sitter i en ”stad” som heter Cedar City. Ingen aning om var den ligger utom att det är på vägen till Chicago. Det deprimerande är att efter ca tio timmar i bilen har jag visst 2700 km kvar enl navigatorn.Skall försöka köra en rejäl bit imorgon. Målet vara att vara i Chicago på fredag. Men det är ingen ide att komma dit mitt i natten.  

Det här verkligen Trumpland. Ingen bra ide att ha synpunkter på valresultat i presidentval och sanningshalten på FOX news här inte. Var och käkade på ”All American dinner” fullt med flaggor och dekaler typ ”America is greatest” mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *