Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

2:a dagen Roadtrip USA 2017

Får börja fundera på en smartare rubriksättning. Blir lite jobbigt när jag kommer fram till dag tjugosjunde. (Fixat)

I dag har det varit bilåka från morgon till kväll. Sitter någonstans i Wyoming och knackar ihop detta. Har passerat klippiga bergen vilka inte är särskilt klippiga här, mer backiga.

På eftermiddagen infann sig den riktiga känslan av roadtrip. Fri sikt till horisonten runt om och inte ett träd i vägen. Det är väl där uttrycket ”Big Sky” kommer ifrån. Snabbt på med lite country på spelaren. Har tyvärr inte Willie Nelson ”On the road again” med mig.

Bilden verkar innehålla en backspegel kan inte vara rätt. För inte sitter man och fotar när man kör på motorvägen eller hur 😉

Har konstaterat att Gothenburg inte ligger på västkusten. Det ligger  i Nebraska enligt det som stod på en lastbil. Kolla märket på lastbilen. Ganska vanliga.

Tredje dagen på raken utan att äta hamburgare. Det måste vara något av rekord här i hamburgarens förlovade land. Man får dock köra in i småsamhällena en bit för att klara av det. Direkt efter vägen finns det för det mesta bara snabbmat typ burgare och pizza att tillgå. I morgon blir det prärieköra för hela slanten. Skall försöka ta mig så nära Chicago jag hinner.

Har väl kört närmare 100 mil idag men likväl återstår det 180 mil. Kommer att vara framme på lördag om inget oförutsett inträffar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *