Ytterligare en dag på vägen. Som vanligt vet jag inte var jag är, tror i Nebraska. Nu har jag sett nog  av vägarna. Men det är en dag kvar innan jag är framme, ca 90 mil. Stannar nog en natt till, närmare Chicago så att jag kommer till gathörnet i Chicago där startskylten för Route66 sitter på söndag förmiddag. Då hoppas jag alla Chicagobor ligger och sussar. Behöver stanna någon minut i hörnan  eller i närheten av den om det går. Måste komma hem med bildbevis. Slutskylten står någonstans vid Santa Monica pier LA. När jag passerat startskylten är bara att dra iväg söderut. Routen är inte fullständig  på alla ställen (borttagen, överbyggd mm.) så det blir lite trasslande för att hitta. Har kvar kartorna från förra gången så det fixar sig.

Skall kolla om det  är något vettigt på gång i Nashville, ”Grand ole Opery”. Skall inte vara i Austin före 13/7 så jag har gott om tid att hitta på något.

Det här var ett ”Point of interest” mellan västgående och östgående filerna. Speciellt byggda tillfartsvägar till stället. Noggrant skyltat i god tid. Det bestod av några stenar och ett träd noggrant inhägnade. Vad var intressant??? Möjligen för någon nördgeolog. Det stod något om skiktade klippor på en informationsskylt.

Så här såg det ut på morgonen. Självklart är det inte motorhuven som syns på bilderna. Man kan ju inte ta bilder när man kör, eller hur? 😉

Så här såg det ut mitt på dagen. Många lastbilar att köra om. Alla kör snyggt och prydligt med rejäla avstånd så det går smidigt. Inga direkta fortkörare heller. Lite moms får man acceptera på tillåten hastighet (75-80 miles).
Så här såg det ut på kvällen. Lite molnigare. Tur att man har gott om musik med sig. Det ger även tid att sitta och tänka på saker och ting. Mer underhållande är det inte. Utom att dom egna tankarna kan bära iväg på lite spännande vägar ibland. Nu skall jag försöka fundera ut varför jag inte kommer upp på Facebook. Behöver det för första gången sen dom hittade på det.

Höll på med att försöka ”mörda” en AC förra natten så nu behövs en hyfsad natts sömn säger huvudet. Syns antagligen på svamlet också. Jag är i Nebraska det såg jag i väderrapporten på tv.

Nighty, Nighty, talk to you tomorrow.