Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

9:de dagen Roadtrip USA 2017

Howdy folks! How are you today?

Får skärpa mig med rubriksättningen.

Inget vidare väder. Mulet och regnet hänger i luften. Skillnaden mot hemma är att det fortfarande är varmt. Man börjar få höga krav på värmenivån. Har hängt i Nashville idag, Gjorde ett tappert försöka att ta mig till Downtown idag igen. Men det är bara att inse att man bör nog vara minst två för att det skall bli bra. En som kör och håller koll på trafiken och en som kollar efter ev. parkeringsplatser mm. Stället man skall till är en del av gatan Broadway. Det är några kvarter fullsmetade med barer och restauranger. Man kan alltid ta en taxi dit men så intresserad är jag inte. Pensionärer på rymmen skall inte vara ute och ränna på nätterna. Gör man oövertänkta saker händer dumma saker. 

Får ta det nästa gång man kommer hit. Nu vet jag vilken gata man skall ta sig till. Skall man på citysemester är det smartaste att flyga in och ta en transport till ett lämpligt placerat hotell. Att blanda roadtrip och citysemester gör att antingen saknar man bil eller så är den i vägen.

Var iväg till ett sånt där amerikanskt köpcentrum. Upplägget skiljer inte så mycket från köpcentrum hemmavid typ Tuna-Park. Skillnaden är storleken, det är så mycket mer här av allting. Gyrosen är bättre vid en pool på Kreta.

Ger mig ut på vägarna igen imorgon. Än så länge oklart vart jag tar vägen. Tror att jag kör åt det håll där gräset är grönast och himlen blå.

Talk to you tomorrow from somewhere.

3 kommentarer på “9:de dagen Roadtrip USA 2017

  1. Låter som att du har det bra! Här svettas vi i solen och svalkar oss inomhus.

  2. Gyrosen på Kreta! Fantastisk! Hoppas bilen rullar som den ska.

    • Ford Mustang med 300 kusar under huven, Tror inte riktigt på det. Alldeles utmärkt glidaråk, speciellt med taket nere. Fråga Johanna när dom kommer hem. Funkar i stället för frissan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *