Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

8:dagen Roadtrip USA 2017

Det regnar på mig. Inga mängder direkt men det regnar. Dagen innehåller planer på att pipa in till centrum och kolla lite samt att hitta något ställe med lite spontan lokal musik, Google regerar. (skrevs på morgonen).

Det där med att hitta olämpliga ställen att studera lokalbefolkningen på var inte så bökigt. Det finns bla. en Coyote Ugly bar nere på  stan. Vem som skulle köra resten av dagen och kvällen var lite bökigare. Gjorde en förhandling med mig själv och förlorade, eller vann. Efter lite eftertanke la jag ner projektet. Inget för ansvarsfulla pensionärer på rymmen i USA.

Nu har det stilla regnet övergått till rejält regn och thunderstorms (åskväder x 4). Blir antagligen en stilla dag av planerande i morgon. Vet inte om jag skall åka norrut till Kentucky. dra västerut eller ev. dra mig mot New Orleans hållet.

Utsikt från ett hotell på vägen till Nashville. Solnedgången var fin i alla fall.
En liten del av parkeringen. Nu förstår jag varför man kan få bilen att tuta och blinka med bilnycklarna. Klart användbart här.
Entrén till Grand ole Opery

Nu på kvällen har jag varit på Countrykonsert på Grand ole Opery. Några doser country till så blir man nog en riktig countrynörd. Snacka om entusiastisk publik. Ett antal tusen USA bor som skriker rakt ut när dom sjunger vissa låtar. Dom klämde såklart in nationalsången mitt i alltihop.

Hade med mig lillkameran till countrykonserten Klart misstag. Syns tyvärr på bilderna. Kommer jag hit någon mer gång blir det det tunga artilleriet

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *