Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

7:de dagen Roadtrip USA 2017

Dagen har hittills bestått av att ta mig till Nashville. Motorvägsbilder har ni redan sett. I min förställningsvärld skulle Nashville vara en mellanstor stad med lite lantligt stuk. Jo tjena, inte många rätt där inte. Storstad med skyskrapor, en downtown och långa avstånd och allt. Undrar var dom hittade Doug Seegers någonstans. inte var det downtown inte. Motorvägar överallt. ”I hate freeways”, skall skaffa en dekal med den texten och sätta på bilen. Freeways fungerar hur bra som helst mellan städer men inne i städerna blir det lite bökigt om man inte riktigt vet vad man vill. Man hinner inte se/plåta något på grund av trafiken. Borde kommit hit redan i går för att kolla upp firandet i kväll. Jag borde skärpa mig när det gäller att kolla upp saker innan jag drar i väg. Kommer antagligen inte att ske.

Var en sväng ner till downtown. Poliser och avspärrningar överallt, antagligen inför kvällen. Ska smita ut och se om jag hittar någon plats där man kan se något framåt kvällen. Frågade en kille här om att åka ned till centrum och parkera i kväll. Han bara skrattade.

Fixade i all fall en  biljett till ”Grand ole Opery” tills i morgon.  ”Grand ole Opery” är tydligen en del av Operyland ett köpcentrum som heter duga. Tydligen skall jag se och höra John Conlee, Josh Thompson, Riders In The Sky, The Isaacs, Intermission, The Whites, Ricky Skaggs, Josh Turner. Undrar vilka intermission är dom har bara 15 minuter på sig 🙂

Tar en xtra dag här för att vila huvudet och tänka igenom nästa steg. Skall vara i Austin om ca 10 dagar. Elvis Graceland ligger på vägen men det drar inte speciellt. Finns inga bevis för att the King is dead.

Det är ju verkligen kvalificerade i-lands problem man har att hantera, Skall jag ta en sväng till Kentucky när man ända är i ”närheten”? När skall jag klämma in Cadillac Ranch? Tunga tunga beslut men dom måste hanteras.

Höll på med min ”mördarjakt” på luftkonditionering i natt också. Hur jag än ställde in det så satte den rackarn igång efter en stund.

 

         

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *