Rubriken blir kortare och kortare. Började dagen med köra söderut på routen Bitvis så är den bra utmärkt, bitvis mindre bra (inget alls).

Jag har ju broschyrer/kartor med mig men det är ju fusk att läsa på hur man skall köra. Det vet alla killar. Men det är bara att ställa in navigatorn på någon lite stad man vill till och säga åt den att undvika motorvägar. Hamnar man fel är det navigatorns fel. Det är inte alltid den hittar rätt väg men det är alltid ”inressanta” vägar. Jag har aldrig sett så mycket popcorn wannabes (majs) som i dag. Mil efter mil med majsfält, jätteintressant. Blir det en missväxt får dom lägga ner hela staten.

Efter lite sightseeing bland majsfälten, dom är gigantiska, kom jag rätt. Vissa små städer satsar hårt på skyltningen och har alternativa vägar beroende på vilket år som  avses. Routen har aldrig varit en eget vägnät utan var mer ett sätt att ta sig västerut på redan befintliga vägar.

Ganska typisk mainstreet genom en stad.
Två hus på den här sidan gatan och två hus på den andra sidan. Det var allt.
Dom flesta bor i typ sådana här hus.

Som vanligt vet jag  inte riktigt var jag är utom att jag är en bit från Nashville. Jag har lagt ned route 66 åkandet för några dagar. 

Jag har en plan. Vi vet ju hur det brukar gå med dom. Planen är att sticka in till Nashville i morgon. det ligger bara några timmar bort och stanna där ett par tre nätter. 4 juli måste firas i Nashville. Den stan är impregnerad med countrymusik.  Skall kolla om det går att komma in på ”Grand old Opery” när man ändå är där.

Har inte behövt besöka en sån där bil med lysen på taket ännu på den här resan. Trodde det var dags idag när det blev lite mycket moms på hastigheten. Jag hängde på bilen framför på en freeway och satt och lyssnade på musik. Nuvarande favorit är ZZ-Topp, Lite tunggung från Texas.

Har inte hört av New York resenärerna mer än att dom satt och käkade i Little Italy för några dagar sedan. Dom borde käkat klart nu. 

Talk to you tomorrow. Hopefully from Nashville.