Det börjar bli ordning på routeåkaren. Andra dagen i sträck som jag vet var jag är. Tagit ett rum på Best Western i Lincoln Illinois. Det är Abraham Lincoln födelse stad. Går inte att undvika att inse det. Hotellet har till och med pool.

Dagen har bestått av lugnt körande söderut i riktning mot St Louis. Har tid på mig så här stressas det inte. ZZ Top  på spelaren. Vinglade till det när tankarna var på annat håll. Läste en vägskylt som det stod west någonting. Då vaknade jag till. Jag skall inte västerut, åtminstone inte nu. Dags att vakna till och kolla läget. Mycket riktig det vara bara att göra om och göra rätt. Routen är inte skyltad på långa sträckor så det gäller att kolla riktningen och hitta en dålig väg. Den underhålls bara bitvis.

På några ställen så leder den igenom små samhällen. Där kan man se hur dom lever här. Det är inte Hollywood storlek på husen direkt men ofta väldigt prydligt. Amerikanska flaggor på gräsmattor och hus. Dom är stolta över sitt land. Jag stannade till för att ta en bild genast stannade bilen efter och undrade om jag hade problem. Dom är hur vänliga och hjälpsamma som helst.

Det står något på fasaden.Jag skall försöka ta reda på vad när jag kommer hem genom lite photoshopande. Det finns gott om övergivna hus.

Det här motellet strök jag. Tror att det var öppet. Det stod några bilar där i alla fall. Kvaliteten på bilarna gjorde att man kan misstänka vilken kvalitet det var på motellet. Även jag har en nedre gräns.

Försök till selfie i bilen. Blev sådär. Mest beroende på fotomodellen. Man ser i alla fall att taket är borta. Armarna räckte inte riktigt till. Får ordna något bättre framöver.

Tydligen ett gammalt fängelse. Måste varit ett lugnt samhälle. Innehöll bara två celler, Allt som är lite gammalt är en attraktion. Orkade inte ens gå ur bilen.