Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

14:de dagen roadtrip USA 2017

Hej,

I dag skulle jag varit i Amarillo. Eftersom det ingick i min plan så är jag inte där. Jag sitter i  Shamrock Texas och skriver detta. Jag är i alla fall i Texas. Amarillo får det bli i morgon. Dagen har som andra dagar bestått av att så sakteliga trassla sig söderut. Det blev en hel del funderande och chansningar för att i stort sett följa Route 66 genom Oklahoma. Inte mycket skyltning här inte.

Vet man inte var man är och inte vet vart man skall kan man aldrig vara vilse. Ava (navigatorn) försökte få mig att köra genom ett ställe med stora skyltar ”Private property. No trespassing” (Privat område. Inga obehöriga). Misstänker att fler varit där och snurrat  runt. Det var bara att vända och ta sig en funderare var man är och vart man skall. Sen fixade det sig.

Slänger med några bilder som visar hur platt det är här. Man ser miltals i alla riktningar ibland. Inget bra ställe för backträning.
Platt Oklahoma
Självklart har jag plåtat broar i dag också. Rackarns också nu måste jag plåta varenda bro som finns på vägen. Kan bli jobbigt.

Efter morgondagen vänder jag söderut till lyxlirarna i Austin med privat pool i kvarteret. Temperaturen börjar bli ”behagliga” 38 C (100 inflationsgrader F) i skuggan. Så fort man stänger av AC’n i bilen slår värmen emot en. Den får gå även om taket är nere. Vilket det är mesta tiden.

Finns en hel del tjusiga väggmålningar. Tydligen ett ölhak men det har jag ingen nytta av.
Och en annan brovariant.

Talk to you tomorrow from Amarillo. Nu skall jag så småningom ”hugging my pillow”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *