Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

15:de dagen roadtrip USA 2017

Hej.

Eftersom jag skrev att jag skulle var i Amarillo i kväll så är ni väl rätt säkra på att där är jag inte. Mycket riktigt, jag är på väg söderut. Har varit i Amarillo men stannade inte utan stack direkt söderut mot Austin. Har en hel del köra att göra innan jag är där. Eftersom jag försöker undvika freeways tar det en del extra tid. Har väl ungefär en 7 timmar kvar innan jag träffar Totte med anhang.

Här bodde jag i natt. ”Inspirerande” omgivningar.

 

Men jag fixade dagens projekt vilket var att ta bilder på Cadillac Ranch i Amarillo. Tio till hälften nedgrävda Cadillac av olika årsmodeller. Varför dom är det har jag ingen aning om. Varför skall man se det, ja varför inte, lite kul är det. Han som hittade på måste ha haft rätt kul är han insåg att det kommer folk från hela USA för att spruta färg på dom.

 

Det märks att resandet har förändrats genom tiderna. Massor med nedlagda mackar. mathak, motell mm. efter vägen.Massor med mer eller mindre raserade byggnader efter vägen.
Nedlagt Motell. En del ser rätt bra ut. Andra ser inte riktigt lika bra ut (ruiner).
Mera nedlagda verksamheter. På en del ställen verkar dom bara att ha låst dörren och gått.
Det är inte alla gånger det går att köra där man tänkt sig. Bara att vända. Längst ned på skylten står INTE Route 66. Jag var nog inte den första att komma hit.
När det här dyker upp är det bara att inse att det är dags att leta upp en alternativ väg. Att ta freway’en som går straxt bredvid är fusk. Ibland finns inget annat alternativ än att ta den stora vägen.

Talk to you tomorrow from Austin Texas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *