Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

12:de dagen roadtripp USA 2017

Hej.

Fortfarande på väg västerut genom Missouri. Jag hade för mig att jag övernattade i Springfield senast, Blev något förvånad då jag passerade Springfield mitt på dagen i dag. Det är bara att konstatera att jag inte vet vart jag är. Det har ingen större betydelse då jag vet att det är västerut jag skall åka.

Skall vara nere i Austin på torsdag enligt gällande plan. Oops. det är söndag i dag och det tar en dag att köra till nederkanten på Texas från ett ställe på Route 66 där det är lämpligt att köra söderut.  Egentligen är det bara Amarillo och Oklahoma som är bra att vända söderut ifrån.  Det gör att jag borde vara i Amarillo eller åtminstone Oklahoma på onsdag  Får nog ta mig en funderare på det här.

I Amarillo skall jag plåta ”Cadillac Ranch”. Det gjorde jag senast jag var här också men dom bilderna finns på ett bra ställe, undrar vilket.

Ibland tar dom i för mycket. Vad har detta med Route66 att göra. Stället var kompletterat med diverse kulisser över en Saloon, gamla bilar mm.
Kolla vilka som står i Tornet. En stormtrooper och Darth Vader. Klart samband med Route66 eller hur. Om dom åtminstone hade stoppat dit en Cowboy och en indian.
kanske nåt för Kristian A. Han gillar väl brandbilar.
Det finns en hel del renoveringsobjekt att ta hem om man känner för det.
Om Kristian A känner för att renovera en brandbil vet jag var ett renoveringsobjekt står. Står han för resan skall jag visa var 🙂

 

När vägen ser ut så här är det bara att njuta. Händer inte för ofta. Många gånger går Route66 parallellt med freeways. Inte lika kul.

Talk to you tomorrow from somewhere.

 

 

 

 

2 kommentarer på “12:de dagen roadtripp USA 2017

  1. You had me at hello!
    Kul att den ena är från Uranus, I’m a spacefirefighter!! 😉
    Hoppas du har en riktigt bra resa?!
    Må väl å lycka till med brandbilsletandet..

    • Jag har en från Santa Fe på lut. Den körde omkring tills jag fotade den. Tror att jag såg den 4 ggr samma dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *