Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

11:te dagen Roadtrip USA 2017

Howdy!

Har jag redan varit ute på vägarna i 11 dagar. Det kommer att behövas en avvänjningsperiod när man kommer hem. Det skall i och för sig vara skönt att stanna några dagar i Austin så att man inte behöver släpa prylarna ut och in i bilen varje dag. Rent tekniskt kan man väl lämna saker kvar men risken är alltid att någon annan hjälper till med att tömma bilen. Jag bor inte direkt på lyxhotell utan det får  bli närmaste motell när det blir kväll.

Har passerat St Louis och drar västerut i ett lugnt tempo. Skall inte vara i Austin förrän den 13:de eller nåt. Lyckades komma igenom St Louise på ett ganska enkelt sätt. Sen var det bara att luffa på västerut.

Så här ser skyltarna ut som visar vägen, ungefär. Dom kan se rätt olika ut. Finns ibland, ibland inte. Så här bra är det inte ofta. Kolla räcket under skylten. Någon missade att man skall svänga och försökte pricka skylten.

Käkade lunch på ett ställe i Eureka. Massor av orter har namn från Europa. Inte konstigt då nästan alla i USA härstammar från invandrare. Käkade en pizza. Var väl ingen höjdare. Mycket bröd, massor med ost. Det var i alla fall mycket. Alla andra som åt där tog med sig överblivet i en box. Smart system det där med ”Doggybag” i det här fallet ”Doggybox”.

Allt jag såg av St Louis och det var allt jag ville se. Någonstans där framme hitta jag en skylt som visade vägen ur stan.
Brandbil i St Louis med lamporna igång. Jag såg ingen spännande rök eller nåt.
Tycker att vi skall bygga sådana här broar över ån. Dom nuvarande är lite ”lama”

Nu måste jag reda ut var jag är och vart jag skall.

 
Talk to you tomorrow from somewhere.

 

4 kommentarer på “11:te dagen Roadtrip USA 2017

  1. Ingen kan ju säga att du ligger på latsidan angående antal mil! Vi satsar på en lugn tur på San Marcos river i badringar i morgon. Kan vara skönt att kyla av sig det är inte varmt längre det är hett! Var inne i Austin idag, alldeles för varmt, alla gav upp!

    • Det stora milätandet var från LA till Chicago. Nu blir det inte många mil per dag.

    • Beror alldeles på. Från LA till Chicago, milätande (ung, 100 per dag). Nu gäller vissa dagar inga alls, andra kanske 20 – 30. Kollar aldrig så det får bli en gissning, Medeltalet inkl, alla stopp, bör bli 10 – 15 per dag,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *