Västra Kvarngatan 54 Nyköping info@nosff.org

17:de dagen Roadtrip USA 2017

Hej.

I dag visade det sig att förfallet har gått långt. Jag var och SHOPPADE. Trodde inte att jag skulle förfalla så långt men man skall aldrig säga aldrig. Var dessutom inne i mataffär av storleken ”var är utgången”. Typ ICA Maxi men mycket mera maxi. Passerade också IKEA på vägen men avstod från att testa köttbullarna. Skall göra det i Los Angeles på slutet om jag kommer ihåg det.

 

Har förutom shoppande tillbringat dagen med ansträngande poolhäng. Att ha tillgång till två pooler inom bostadsområdet varav den närmaste hela 75 meter bort får klassas som inte helt fel. Den som är närmast besöks dessutom bara av en till två andra familjer så den känns nästan som helt privat. Hur Elliot skall klara av att komma hem till Nyköping och bara ha tillgång till den lite större men knappast lika varma Östersjön får vi se.

Efter den ansträngande eftermiddagen offrade vi oss på en middag med ”steak”. Man är ju i Texas. Då är man nästan tvungen att trycka i sig ”steak” av olika sorter. Vi hoppade över ”sweet corn”, Bakad potatis och andra tillbehör och nöjde oss med en sallad.

En viss ung man runt bordet tycke att salladen var av den mer lyckade sorten och körde med träslev och hela salladsskålen för sig själv på slutet.

Om man nu har tillgång till en så  kallad porch (Veranda) på framsidan av huset så måste den utnyttjas. till något. Varför inte till att prova några öl från Austin.

Namnen på ölen ”Elliot’s phoned home” och ”Guns and oil” var nog fantasifullare än ölen. Inget fel på ölen men det bryggs bättre öl i Eskilstuna. Men 30 grader i luften kl 10:30 på kvällen och bara en miniroadtrip med Elliot att göra i morgon förlåter det mesta.

Talk to you tomorrow from Austin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *